Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Βάτος φλεγομένη και μηδέποτε καιομένη

`
Και αφού τίποτε άλλο πια δε μένει να ειπωθεί για τα Βατοπαίδια, για τα αίσχη της εξουσίας που στηρίζεται στη συναίνεση των αγράμματων, για τα εγκλήματα των ισχυρών που λεηλατούν με τη δική μας ανοχή, για το παγκόσμιο ντόμινο της κερδοσκοπίας που- αλλίμονο - ξεκίνησε από τα υποθηκευμένα όνειρα, για την ξετσιπωσιά και την απελπισία, τίποτε άλλο εννοώ που να μπορεί να μας απαλλάξει από το άγος της δημοσκοπικής πολιτικής και της ατομικής μουγγαμάρας, έ τότε ας το ρίξουμε στην ψυχαγωγία. Η μικρή μου συνεισφορά στο κλίμα των ημερών είναι ένα κουίζ.
Παρατηρήστε την εικόνα, ευγενικοί φίλοι που δε βαρεθήκατε ακόμη την απουσία μου, και σχολιάστε ελεύθερα. Απαραίτητη συνθήκη, να υποθέσετε το σημείο ανάρτησης της επιγραφής. Με τα χεράκια μου την τράβηξα, αποκλείστε λοιπόν άβατα μέρη και μονές με Βάτα. Ο πειρασμός της γλώσσας με φέρνει στη λέξη "βατεύω" που σχετίζεται με το χώρο στον οποίο τραβήχτηκε η φωτό, ως μη όφειλε.
Σας μπέρδεψα; Συγχωρέστε με. Είναι οι μικρές μου καθημερινές διασκεδάσεις, λέξεις που μπλέκονται με την πραγματικότητα και τη φωτίζουν με τον τρόπο ενός φαρσέρ. Αναμένω απαντήσεις και υπόσχομαι πλήρη σχολιασμό.

12 σχόλια:

faraona είπε...

Sobraluz καλημερα!
Χαθηκες τελειως εσυ...θαχεις τους λογους σου.
Μας βαζεις και δυσκολα .
Τι να υποθεσω τωρα.Υποθετω οτι βρισκεται σε δημοσια υπηρεσια.(μπορει ναναι και προσωπικο ευχολογιο αυτο λογω του περιεχομενου της επιγραφης)Χαχα!
τΩΡΑ ΤΟ «ΒΑΤΕΥΩ» μπορει ναχει σχεση με πολλες περιοχες ειδικα στην Ελλαδα ...με απειρες θα ελεγα.
Τελος παντων.
Καλη βδομαδα ναχεις.

Σοφία Αρμελινιού είπε...

Wellcome back!!!

Λοιπόν, στοιχηματίζω ότι αυτή η "ανάρτηση" βρίσκεται σε καμιά ουρά, π.χ. εφορία, ΙΚΑ, κλπ. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι στην πόρτα κάνενός wc, αλλά δεν νομίζω...λες;;;
Η φαντασία μου οργιάζει πρωί - πρωί.
Καλό μήνα!!!

sombraluz είπε...

@ φαραώνα: Με χαρά μεγάλη σε ξαναβρίσκω. Δεν είναι ευχολόγιο. Είναι πολιτική δήλωση. Όπου "πολιτική" διάβαζε άποψη για τη ζωή, την εξουσία και τις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους.

sombraluz είπε...

@ νεραϊδούλα: Τι καλά να σε καλωσορίζουν!
Η εκδοχή του wc σε φέρνει πλησίον της πραγματικότητας με τρόπο...μεταφορικό.

πουαντερι είπε...

Καλημερουδια!
καλο μηνα (καπως καθυστερημενα).

Εγω παλι νομιζω οτι ειναι εξω απο τις τουαλετες της Βουλης.

sombraluz είπε...

@ πουάν: Χι,χι, χι! Γάντι, ε; Δυστυχώς όμως...

Nomad είπε...

Εκκλησία;

(Πολύ πλέξιμνο έπεσε;;; )

:ΡΡΡ

Roadartist είπε...

Καλώς την και ας αργησε!!!!
Σοπραλούζ........πότε θα πιάσουμε επιτέλους πάτο πια???
Το βατοπέδιο..πλέον να το λέμε "βαλτοπέδιο", καθότι βάλτος γίναμε...........

Βρε λες αυτό να το έχει γράψει κάποιος στο σχολείο σου? Π.χ. ο κος διευθυντής ;;; :)
Φιλιά ;)

sombraluz είπε...

@ the vagabond of the obvious : Όχι, όχι σε εκκλησία. Βλέπεις οι άγιοι πατέρες είναι βετεράνοι στο παιχνιδάκι της εξουσίας και δεν κάνουν τέτοιες χοντράδες.

sombraluz είπε...

@ roadartist: And the Oscar goes to...you!

πουαντερι είπε...

χα! χα! βιτσιοζος ο Δ.........

Ανώνυμος είπε...

Και ο πανηλίθιος απλώς φωτοτυπεί ότι μαλακία ταιριάζει στην καλοβολεμένη του θεωρία, εκείνη του "δομημένου θράσους" Εύγε στη φωτογράφο!! Φύγε όσο είναι καιρός...Αλλού θα βρείς σίγουρα κάτι καλύτερο για να φωτογραφίσεις

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails