Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Επάγγελμα : Πατριώτης

`
Μετά το τέλος της δοξολογίας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αγία Σοφία, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης έστειλε "μήνυμα", κοινώς χαιρετίσματα, στον Ευρωπαίο Επίτροπο Αλ Μούνια πως «εδώ είναι Ελλάδα και δεν θα ρωτήσουμε την ΕΕ. Όταν σε καλεί η πατρίδα πρέπει να θυσιαστείς. Όλοι λοιπόν πρέπει να θυσιαστούμε. Ο Πρωθυπουργός δεν είναι κουρασμένος. Ο Ελληνικός λαός είναι κουρασμένος από αυτά που ακούει από το 1974 και μετά».
Ναι , είναι γεγονός. Η πολλή δημ0κρατία βλάπτει και κουράζει. Πού οι παλιές, καλές οι μέρες της επανάστασης. Ξεκούραστες, βρε παιδί μου.
Ευτυχώς, υπάρχει και ο μεταμοντέρνος Ξανθόπουλος στην τοπική πολιτική σκηνή, για να μας θυμίζει ότι η φουκαριάρα η μάνα Ελλάς χρειάζεται θυσίες για να πάει μπροστά.


Και.. πού είστε; Πάντα με το αζημίωτο, έτσι;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χόρτασε η Ελλάδα από τους 300 πατριώτες της βουλής, τους βολεμένους των νομαρχιών και δήμων, κανέναν καλό δεν βλέπουμε, που πουλάνε καιάδες να τους γκρεμοτσακίσουμε όλους, κουρασμένους, πορωμένους, βολεμένους, πολιτευτάκιδες; βρείτε έναν καλό καιάδα πληρώνω όσο όσο..

το χάνουμε το κορμί (Ελλάδα) πατριώτη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χμ... και μετά τη βαρυσήμαντον αυτήν εξαγγελίαν τουν Νομάρχουν, έκλασε τόσο μαλλί (μετά συγχωρήσεως κιόλας, σε site - και - πλεκτικής!) ο κος Αλ Μούνιας, που θα έφτανε για να πλέξει πουλόβερ το μισό Raverly...

Αθάνατη Ελλάδα

sombraluz είπε...

@ γαστερόπληκτη: Μαζί σου. Αλλά μήπως εμείς δεν είμαστε που τους δίνουμε την εξουσία;

sombraluz είπε...

@undantag: Αυτό να λέγεται.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails