Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Το σύνδρομο της Μακεδονίας

`Ξεκίνησε αθόρυβα, σεμνά και ταπεινά,γιατί κάτι έπρεπε να γίνει με το μαλλί το προορισμένο για άλλο project, που ναυάγησε. Όσο προχωρούσε γινόταν και πιο σημαντικό γιατί δεν χρειάζονταν καμιά μετατροπή στο σχέδιο και τις διαστάσεις που ήταν αμερικανόπνευστα. Έφτασε να απασχολεί τη διεθνή κοινότητα και τα διεθνή μέσα όταν αναρτήθηκε προβάλλοντας διεκδικήσεις για την ονομασία του και τον αυτοπροσδιορισμό του.
Τελείωσε χτες το απόγευμα, έτσι. Έχει πλέον -ένα και μοναδικό- επίσημο όνομα,γενικά αποδεκτό: Amarantine (δες σχετικό post) και μπορεί πια γίνει μέλος του ΝΑΤΟ ( ΝΑ, ΤΟ τελείωσα!) Ο κίνδυνος βέβαια αποσταθεροποίησης της περιοχής δεν έχει παρέλθει, παρά τις αρχικές υποσχέσεις του διαμεσολαβητή. Γι αυτό ξεκίνησε αμέσως νέος γύρος διαπραγματεύσεων:

Ζητείται όνομα, χωρίς γεωγραφικό προσδιορισμό, για το παρόν. Ο διαμεσολαβητής έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.

(Ορκίζομαι ότι η παρουσία του sous vere ήταν μάλλον τυχαία στο πλάνο. Δε συνδέεται με το υπονοούμενο πως το εθνικό ζήτημα είναι "μαλλιά κουβάρια" ή και σκέτα "μαλλιά" ).

4 σχόλια:

πουαντερι είπε...

Τελεια και τα δυο, τα ζηλεψα πολυ!!!
φοβερα χρωματα και τα δυο, ειδικα το πετρολ ειναι φανταστικο ΜΠΡΑΒΟ.
Τωρα οσον αφορα το ονομα και το σουβερ νομιζω πως δεν εχεις δικιο ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ
αν και ειμαι λιγο μπερδεμενη για το ποιος εχει δικιο και μεχρι που φτανει ή μαλλον μεχρι που εφτανε η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ αλλά ας μην το αναλυσουμε....

πουαντερι είπε...

Τωρα που το ξαναβλεπω το πετρολ ζακετακι το εχει το περιοδικο ΤΙVO EΡΓΟΧΕΙΡΟ που ελεγα οτι κυκλοφορει καθε Παρασκευβη ενθετο μαζι με το προγραμμα της τηλεορασης.
Δες σε μενα θα σου αναρτησω τωρα τις οδηγιες αν τις θελεις για καποιο αλλο αφου αυτο το τελειωσες(γειας τα χερια σου).

sombraluz είπε...

Πουάν, ευχαριστώ. Τις οδηγίες τις έχω. Δείξε μας κάτι από τα δικά σου!

πουαντερι είπε...

Δεν ειναι μονο αυτο το περιοδικο που σου εδειξα που κανει κατι τετοιο, που να δεις το ΕΚΕΙΝΗ που παιρνω και ενα Ιταλικο περιοδικο που λεγεται RAKAM και εχουν τα ιδια σχεδον θεματα μονο που το ξενο προηγειτε κατα 2-3 μηνες απο το δικο μας.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails