Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Knitting USA

Το χειμώνα που μας πέρασε έγινε στη Μινεάπολι το Knit Out 2008, μια μεγάλη ετήσια συγκέντρωση για το πλέξιμο και τους ανθρώπους του. Το γεγονός περιλάμβανε εκθέσεις και συναντήσεις κάθε (πλεκτικού) είδους, εργαστήρια και επιδείξεις. Ανάμεσα στ' άλλα ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της ταχύτερης πλέκτριας στον κόσμο και η συμμετοχή σ' ένα φιλανθρωπικό project πλεξίματος, από τα πάμπολλα που στήνουν οι Αμερικάνοι για να γιατρέψουν τις πληγές που οι ίδιοι ανοίγουν.

`


Λοιπόν, τι λέτε; Η επική πλευρά του πλεξίματος ή απλώς ένα εμπορικό πανηγύρι; Χαζοχαρούμενες αμερικανιές; Έκφραση αυτού που ονομάζω "πολιτισμός του χεριού"; Όλα μαζί; Σε κάθε περίπτωση, εικόνες αδιανόητες για την καθ' ημάς Ανατολή. Και να είναι μόνο η παρουσία των μεγάλων εταιριών νημάτων που υποκινούν και διαμορφώνουν τη συμπεριφορά του κόσμου ή πρόκειται και για κάτι άλλο; Συζητάμε κάθε ερμηνεία.


Η σημερινή ανάρτηση είναι το συμπλήρωμα στις φωτο που κρέμασε η πουάντερι. Ίσως έτσι παρηγορηθεί που δεν έφυγε για το Ναύπλιο.

7 σχόλια:

πουαντερι είπε...

Ρε αυτοι οι Αμερικανοι τρελενονται για τετοια.. μαλλον απο κει ειναι και οι φωτο που ειχα βαλει χθες.Εμ ελειψη αγγλικων νομιζα οτι ηταν απλα ενα παρτυ και τους ζηλεψα.
Οχι αγαπη μου προτιμω το σπιτι μου αφου δεν ειμαι στο Ναυπλιο απο τα χαζοχαπενινκ των Αμερικανων.
Ενταξει επιασε το κολπο με παρηγορησες μια χαρα!!!!!
Ασε που τωρα ειμαι μονη μου τα παιδια κοιμουνται ο συζυγος ειναι νυχτερινος και γω σερφαρω ανετα χωρις να σκεφτομαι οτι το πρωι θα χτυπησει το ρολοι 6 η ωρα χα χα χα χα!!!!!

πουαντερι είπε...

Χα χα ξεχασα νεο αιμα στον οριζοντα δες σε μενα στο αρωμα ελλαδας την πλεκτρια art and crafts.
Αντε σταγονα σταγονα γεμιζει το ποτηρι

πουαντερι είπε...

Παντως πρεπει να το πω...
Τα χερια τους ειναι μοτερακια, οι ατιμες πως πλεκουν ετσι;;;;;

faraona είπε...

Χαζοαμερικανιες κατα την ταπεινη μου γνωμη.Να μην αφησουν κατι ορθιο ...τιποτα ολα στο γραναζι κατ ευθειαν.Σε λιγο θα κανουν διαγωνισμους για το ποιος θα προσευχηθει γρηγοροτερα .
Ποια αλλη οπτικη γωνια?Οπτικη ειναι αυτη η στραβισμος του αισχιστου ειδους?
Αντε γιατι τα πηρα.
Φιλια καλη μου φιλη.

πουαντερι είπε...

ΚΟΙΤΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΧΩ.
ΟΧΙ ΚΟΙΤΑ ΛΕΜΕ....

sombraluz είπε...

@ πουαν : Άντε να μαζεύομαστε οι φαμόζες ελληνίδες πλέκτριε να δούμε τι προφίλ θα δώσουμε εμείς στο πλέξιμο. Σε αναμονή...

sombraluz είπε...

@ φαραώνα: Money makes the world go round, που τραγουδούσε και μια ψυχή...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails